× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Mandragiu Bogdan Nițu, candidat PNL pentru Consiliul Județean Teleorman

Impact News 24 • 24-05-2024, 10:00:50 • 36 vizualizari
 

Mandragiu Bogdan Nițu, în vârstă de 49 de ani, căsătorit și tată a trei copii, își anunță candidatura pentru un mandat de consilier județean în Consiliul Județean Teleorman. Medic veterinar cu peste 25 de ani de experiență, liberalul își propune să aducă un plus de expertiză și dedicare în serviciul comunității.

Educație și carieră profesională

Mandragiu Bogdan Nițu a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București, în anul 1999. După terminarea studiilor, între 1999 și 2000, a lucrat la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Teleorman. Din 2001 și până în prezent, Nițu a activat în sectorul privat, atât în asistența sanitar-veterinară, cât și în distribuția medicamentelor veterinare, consolidând o vastă experiență în acest domeniu.

Cariera politică și contribuțiile locale

Membru al Partidului Național Liberal (PNL) din 2002, Mandragiu Bogdan Nițu s-a implicat activ în viața politică și comunitară. În campania pentru alegerile locale din 2020, a făcut parte din echipa candidatulului PNL pentru funcția de primar al localității Nanov, în prezent primar – Adrian Ghene. În 2020, la Nanov, echipa PNL, tânără și entuziastă, a reușit să câștige alegerile, obținând opt mandate de consilieri locali, dar și funcția de primar.

Din mai 2021, Nițu este consilier local în cadrul Consiliului Local Nanov. În această calitate, liberalul a contribuit la implementarea mai multor proiecte de dezvoltare care au avut un impact pozitiv asupra comunității din localitate.

Obiective pentru Consiliul Județean Teleorman

Candidatul PNL își propune să contribuie activ la dezvoltarea județului Teleorman, promovând transparența, responsabilitatea și interesele cetățenilor. Alături de echipa de consilieri PNL, Mandragiu Bogdan Nițu și-a propus să creeze un mediu propice pentru dezvoltare, punând accent pe proiecte sustenabile și relevante pentru comunitate.

„Îmi propun ca prin activitatea pe care o voi desfășura în cadrul Consiliului Județean Teleorman să contribui, alături de echipa de consilieri PNL, la crearea unui mediu propice care să genereze dezvoltare promovând transparența, responsabilitatea și interesele cetățenilor județului nostru”, a declarat Mandragiu Bogdan Nițu.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Mandragiu Bogdan Candidat Pentru Consiliul Județean Teleorman