× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Dragnea a părăsit Alianța pentru patrie

Liber in Teleorman • 24-08-2022, 18:00:10 • 11 vizualizari
 

Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi numele și imaginea lui Liviu Dragnea. Decizia partidului vine după solicitarea fostului lider social-democrat, care are încă probleme nerezolvate în justiție.

„Biroul Permanent  Național al Alianței Pentru Patrie, a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfășurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului.
Biroul Permanent  Național al Alianței Pentru Patrie înțelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică.
 
Alianța Pentru Patrie nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia.

În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP.

Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat al Aliaței”, a transmis APP, într-un comunicat de presă remis Liber în Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Dragnea Părăsit Alianța Pentru Patrie