× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Marius Musteață de la CSM Alexandria, vicecampion național la aruncarea greutății

Liber in Teleorman • 18-02-2024, 20:00:11 • 53 vizualizari
 

Într-o zi plină de adrenalină și performanțe remarcabile, Marius Musteață, atletul legitimat la CSM Alexandria, a impresionat publicul și oficialii în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism în Sală desfășurate în București. Musteață a reușit să cucerească medalia de argint la proba de aruncare a greutății, demonstrând încă o dată talentul și dedicarea sa în acest sport exigent.

Antrenat de Ana Mirela Țermure la clubul teleormănean, Musteață și-a confirmat statutul de sportiv de excepție, adăugând o altă distincție valoroasă la palmaresul său în continuă creștere. Sub îndrumarea atentă a antrenoarei sale, Marius a reușit să-și pună în valoare abilitățile și să se impună în competiția acerbă de la nivel național.

Campionatul a fost marcat de momente de intensitate și competitivitate, iar prestația lui Musteață la aruncarea greutății a fost unul dintre momentele culminante ale evenimentului. Publicul prezent a fost martor la tehnică impecabilă și forță impresionantă, iar vicecampionul național și-a demonstrat stăpânirea asupra disciplinei.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Marius Musteață Alexandria Vicecampion Național Aruncarea Greutății