× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

MINCIUNA care îl poate costa alegerile pe Victor Drăgușin

Ziarul Teleormanul • 31-05-2024, 14:00:10 • 97 vizualizari
 

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Alexandria și echipa sa de consilieri au făcut o greșeală care le poate fi fatală pentru rezultatul alegerilor din 9 iunie.

S-au folosit de numele cunoscutului lanț de magazine de bricolaj DEDEMAN pentru a amăgi alegătorii și nu au făcut asta în mod oficial, ci ascuzându-se în spatele unei pagini de Facebook obscure, neasumată de nimeni, dar descrisă ca fiind “pagină de politician”.

Așadar, pagina respectivă se numește “Alexandria reală”, a fost creată în luna mai, adică în plină campanie electorală, și are câteva postări – una în care îl atacă pe candidatul PNL la Primăria Alexandria, Haralambie Epure, cu chestiuni pe care nu le-ar spune în mod asumat, alta în care lansează cea mai mare gogoriță electorală. Concret, au postat niște fotografii cu două-trei utilaje care “zgâriau” pământul în zona eșuatului Parc Industrial, mai precis pe parcela unde urmează să fie ridicată noua investiție Dedeman. Și au însoțit fotografiile de descrierea pompoasă (dar super mincinoasă): “SUUUPER TAREEE – au inceput lucrarile si la DEDEMAN!

300 locuri de munca, hypermarket si galerie comerciala”

Imediat, postarea respectivă a fost distribuită, apreciată și comentată de armata de funcționari ai Primăriei Alexandria și de susținătorii primarului Victor Drăgușin. Au distribuit viceprimarii, secretarul primăriei, funcționari de prin alte birouri, candidații de pe lista de consilieri locali ai PSD, tot buchetul (cu mulți spini) de trandafiri roșii.

Faptul că este o manipulare de cea mai joasă speță reiese clar din absența acestei “mărețe realizări” de pe mijloacele de comunicare oficială. Niciun cuvânt, nicio poză nici pe pagina primarului Drăgușin, nici pe pagina Primăriei Alexandria. Or, se știe foarte bine că nu ar fi ratat să se laude cu acest lucru dacă ar fi fost ceva adevărat.

În plus. și poate ce este și cel mai important, reprezentanții DEDEMAN au declarat că nu au demarat încă lucrările de construcție pentru magazinul din Alexandria. Autorizațiile de mediu sunt obținute, deci, sunt făcuți pașii inițiali, însă până la începerea lucrărilor mai este.

Totodată, nici ISC Teleorman nu a emis vreun anunț de începere a lucrărilor.

Totul nu a fost decât o mare eroare de “strategie politică”, o minciună sfruntată prin care au încercat să mai câștige ceva capital electoral.

Incalificabil este și faptul că, astfel, și-au bătut, pur și simplu, joc de oamenii. Pentru că au fost câțiva care chiar i-au crezut și au cerut relații despre locuri de muncă. Aici, iarăși, pentru că au crezut că sunt “sub acoperire”, au dat răspunsuri năucitoare și i-au trimis pe oameni la București: “și e normal să plângi pe Facebook când ANOFM  are disponibile astăzi 311 posturi? Du-te la București… sau ai vreo recomandare proastă de aici nu te poți angaja”. Acesta este răspunsul contului “Alexandria reală” dat unui alexăndrean.

Pe de altă parte, pe conturile oficiale vedem numai inimioare roșii și declarații de iubire, mai ceva ca în cele proaste telenovele.

Unde credeți că este revelat adevăratul caracter al acestor personaje și ceea ce gândesc cu adevărat despre cetățenii orașului?

   

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
MINCIUNA Alegerile Victor Drăgușin