× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un polițist aflat în timpul liber a agresat fizic un tânăr, în Alexandria

Liber in Teleorman • 24-02-2024, 14:00:13 • 161 vizualizari
 

Un polițist aflat în timpul liber a agresat fizic un tânăr, în Alexandria, pe care l-a lovit crunt în zona capului. IPJ Teleorman a confirmat calitatea de polițist a individului, fără a-i preciza identitatea sau funcția. Potrivit surselor noastre, este vorba despre șeful de post de la Brânceni, despre care am mai relatat în trecut aspecte asemănătoare.

“Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, referitoare la agresiunea fizică comisă asupra unui tânăr, în municipiul Alexandria, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul I.P.J. Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 16 februarie a.c., polițistii din cadrul Biroului Investigații Criminale Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr din localitate ar fi fost agresat fizic, în timp ce se afla la intersecția străzilor Carpați și Al. Colfescu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cercetările preliminare au reliefat faptul că tânărul ar fi fost lovit în zona capului de către un bărbat din aceeași localitate, pe care aparent îl cunoaște.

Menționăm faptul că bărbatul în cauză este polițist și se afla în timpul liber.

Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate în rândul polițiștilor, conducerea I.P.J. Teleorman a dispus efectuarea de verificări, prin structura de Control Intern, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, a transmis IPJ Teleorman.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Polițist Timpul Agresat Tânăr Alexandria