× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

BULETIN INFORMATIV

IPJ Teleorman • 02-09-2022, 10:00:40 • 0 vizualizari
 

01 Septembrie 2022Sursa: IPJTR

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind  aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 111 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60 580 lei, au reținut 8 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Dintre acestea, 70 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 sancțiuni pentru depășire, 20 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 9 sancțiuni pentru alte abateri, 3 sancțiuni pentru telefon mobil și 2 sancțiuni pentru lipsă inspecție tehnică periodică.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza comunei Salcia, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Teleorman a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

 Astfel, împotriva bărbatului de 61 de ani, Tribunalul Teleorman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de ” revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere”.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

                                                              

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN INFORMATIV