× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

CSM Alexandria este din ce în ce mai aproape de Liga a III-a după eșecul cu Tunari

Ziarul Teleormanul • 04-03-2024, 14:00:09 • 100 vizualizari
 

Sâmbătă dimineața a început etapa cu numărul 17 din Liga a II-a de fotbal masculin, unde CSM Alexandria a întâlnit-o pe CS Tunari. Meciul s-a disputat acasă pentru echipa lui Eugen Trică, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele.
Este al doilea eșec pentru CSM Alexandria în noul an, după ce și în acest meci a fost învinsă cu scorul de 1-0, gol înscris în minutul 14 de Dragoș Gheorghe. În ciuda renunțării la serviciile anumitor jucători, a noilor transferuri și a schimbării de antrenor de la sfârșitul anului trecut, CSM Alexandria pare că nu iese din perioada nefastă prin care trece și este din ce în ce mai aproape de revenirea în Liga a III-a.
În acest moment, teleormănenii se află pe poziția a 19-a în clasament, cu doar 8 puncte după 17 meciuri jucate în campionat. Următorul meci este deplasarea pe terenul Chindiei Târgoviște, echipă retrogradată sezonul acesta din Superliga României, care se află pe poziția a 10-a . Etapa aceasta, viitoarea adversară a Alexandriei a jucat contra Unirii Dej și s-a impus cu scorul final de 3-1.
Partida se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, Specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria Aproape Eșecul Tunari