× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Din apartamentul de unde a căzut tânăra, mascații au săltat un bărbat, cunoscut consumator de droguri

Exploziv News 24 • 10-08-2023, 14:00:50 • 73 vizualizari
 

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale trecătorilor, care se aflau în zonă. Evenimentul s-a petrecut pe strada Dunării (aproape de intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu), într-o zonă destul de circulată, unde se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor și unde sunt mai multe magazine și sediile unor bănci comerciale. 

Unul dintre pietoni le-a declarat reporterilor explozivnews24.ro faptul că, în timp ce aștepta la semafor să traverseze șoseaua, a văzut efectiv cum de la un geam din blocul de vizavi, a căzut o persoană, fără să strige sau să se audă zgomote. Tot din informațiile primite de la martori, aflăm că femeia de 31 de ani era îmbrăcată, încălțată, ba chiar, avea și telefonul mobil asupra sa. Din fericire, victima a fost rapid preluată de personalul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman și transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria. Mai trebuie precizat faptul că, cel mai probabil, căderea a fost atenuată de o copertină, de la primul etaj al imobilului, dar și de faptul că, trotuarul era decopertat pentru a fi modernizat. Medicii care au preluat-o pe fată spun că șansele sale de supraviețuire sunt minime, aceasta având mai multe traumatisme și fracturi (victima a fost introdusă în sala de operații).

ȘOCANT: Bărbatul care se afla în locuință, dormea

La fața locului, s-au deplasat de urgență criminaliștii, care au preluat cazul. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia nu locuia în apartamentul respectiv, ci acesta aparțineau unui tânăr, de 26 de ani (tatăl acestuia fiind plecat la muncă peste hotare). Vecinii spun că, bărbatul era cunoscut consumator de substanțe interzise și alcool. Mai mult, există voci care afirmă că, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia, în mai multe rânduri. O altă persoană care locuiește la același etaj ne-a declarat că, înainte de tragedie, din locuința cu pricina s-ar fi auzit ceva zgomote, ba, chiar cineva ar fi încercat să forțeze, din interior, ușa de la intrare. Polițiștii au împânzit zona, pentru că aveau informații că în locuință se mai află alte persoane, care nu răspundeau. La fața locului, au fost chemați luptătorii SAS, dar și un echipaj al ISU Teleorman, cu o autoscară, deoarece, geamul camerei de unde a căzut victima, era deschis. Biroul de presă al IPJ Teleorman ne-a transmis că, mascații au forțat ușa de acces în casă și l-au găsit pe tânăr, dormind. Acesta a fost scos din apartament de oamenii legii și condus cu duba la sediul poliției, pentru a fi audiat. Tot oamenii care locuiesc în zonă ne-au declarat că, pe parcursul nopții de 9 spre 10 august, cantități mari de alcool s-au introdus în casa respectivă.

Deocamdată nu se cunosc date cu privire la relația dintre cei doi sau ce s-a întâmplat cu adevărat în această dimineață, dacă vorbim de o tentativă de sinucidere sau de omor (și la momentul publicării articolului, polițiștii efectuau cercetări la fața locului).

RĂMÂNEȚI PE explozivnews24.ro, PENTRU CĂ, ÎN FUNCȚIE DE EVOLUȚIA ACESTUI CAZ, VOM REVENI CU AMĂNUNTE. 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Apartamentul Căzut Tânăra Mascații Săltat Bărbat Cunoscut Consumator Droguri