× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Spectacol de teatru pentru copii – „Peter Pan”, la Drăgănești Vlașca

Liber in Teleorman • 06-11-2023, 14:00:11 • 63 vizualizari
 

Primăria Comunei Drăgănești – Vlașca aduce o mare bucurie copiilor din zonă! În data de 9 Noiembrie, joi, la ora 14:00, publicul este invitat la un spectacol de teatru special, unde va avea ocazia să călătorească în lumea minunată a lui „Peter Pan”. Evenimentul se va desfășura în Căminul Cultural Drăgănești – Vlașca.

„Teatrul Bambilici vă salută cu lipici!Primăria Comunei Drăgănești – Vlașca face o bucurie tuturor copiilor! În data de 9 Noiembrie, joi, la ora 14:00, sunteți invitați la spectacolul de teatru: PETER PAN care va avea loc în Căminul Cultural Drăgănești – Vlașca.Peter Pan este băiețelul care a refuzat să mai crească, rămânând veșnic copil. Îi plac aventurile și abia așteaptă să meargă împreună cu voi în minunata LUME A POVEȘTILOR! Sunteți pregătiți? Abia așteptăm să ne vedem la spectacol!”, a anunțat primarul comunei – Ciprian Ciuperceanu.

Acest spectacol promite să aducă magia și farmecul poveștilor pentru copii direct în inima comunității din Drăgănești – Vlașca. Cu personaje pline de culoare, decoruri fermecătoare și o poveste captivantă, „Peter Pan” se anunță a fi o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Spectacol Teatru Pentru Drăgănești Vlașca