× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Alexandria- scăpată de sub control: a intrat cu cuțitul în camera de gardă a spitalului și a înjunghiat un rival

Impact News 24 • 31-08-2023, 10:00:53 • 243 vizualizari
 

Alexandria- scăpată de sub control: a intrat cu cuțitul în camera de gardă a spitalului și a înjunghiat un rival.

UPDATE: Trei dintre agresorii care au intrat intenționat cu mașina în rivalii lor și au făcut un scandal monstru în centrul Alexandriei, marți după-amiază, au fost arestați preventiv pentru 29 de zile.

Al patrulea agresor, pentru care a fost emis un mandat de arestare în lispă, este căutat de autorități.

CITESTE SI: VIDEO Alexandria – Sudul sălbatic. Au intrat intenționat cu masina în taxi, apoi i-au luat la omor pe pasageri, în plină zi

Este continuarea bătăii începută ieri în plin centrul orașului, după ce o masină a intrat intenționat în mai mulți cetățeni și un taxi, apoi s-au înjunghiat între ei, ulterior conflictul continuând în spitalul din Alexandria, unde, stupoare, un rival a fost înjunghiat fix în camera de gardă a spitalului.

[embedded content]

Știrea inițială: Alexandria pare să fie centrul unor conflicte demne de vestul sălbatic, în timp ce poliția lăsă liberi agresori care intră cu masina în alte masini intenționat, și apoi bat pasagerii, la doar câteva zile, un conflict aproape tras la indigo s-a întâmplat în plină zi, în plin centrul Alexandriei.

Poliția pare mai preocupată să îndepărteze presa de la fața locului, decât să oprească masacrul.

Un BMW a intrat din plin într-un taxi, în mod intentionat, la intersecția străzilor Carpați cu București, proiectând taxi-ul într-un copac de pe trotuar.

Doar o minune a făcut ca un trecător să nu fie omorât. Apoi, imediat după impact, mai mulți bărbați coboară din masina folosită ca armă, cu bâte, satâr, săbii și mai multe arme albe, și atacă pasagerii taxiului, o familie vecină cu agresorii, cu care ar fi avut un conflict mai vechi, de circa 2 luni, pe care oamenii legii nu l-au rezolvat ori ținut sub control.

Taxiul și totuarul s-au umplut de sânge de la bărbații care au început să își care bate și să se taie cu satârul, unii au folosit și sprayuri lacrimogene. Agresorii s-au urcat în BMW-ul făcut praf și au demarat în trombă, lăsând victimele pline de sânge.

La fața locului, în același timp cu poliția, ajung și reporterii ImpactNEWS24, care par să deranjeze mult anumiți polițiști, inspectorul Orbesteanu, cum s-a prezentat la insistențele reporterilor, de la poliția Alexandria, îndepărtând presa de la fața locului, sub pretextul că „provoacă scandal”, deși reporterul doar își făcea meseria, filmând și fotografiind.

La această oră, oamenii legii încearcă să îi găsească pe agresori, însă slabe șanse să pățească mere lucru, având în vedere legislația și cazurile anterioare, unde, deși victimele sunt aproape călcate în picioare în spital, agresorii rămân liberi.

Se pare că conflictul a pornit din cauza unor datorii bănești neachitate la timp.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Alexandria- Scăpată Control Intrat Cuțitul Camera Gardă Spitalului înjunghiat