× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Un profesor de la Colegiul Național “Unirea” Turnu Măgurele, acuzat de agresiune asupra unui copil de clasa a III-a

Ziarul Teleormanul • 26-10-2023, 14:00:10 • 178 vizualizari
 

Un cadru didactic din cadrul Colegiului Național “Unirea” Turnu Măgurele, profesor de Limba franceză, este acuzat de părinții unui copil de clasa a III-a de faptul că l-a agresat pe micuț în plină stradă. Mai precis, marți după-amiază, fiul dascălului, elev în clasa a VI-a, a avut un conflict cu alți copii, motiv pentru care și-a sunat tatăl. Venit la fața locului, profesorul a luat la întrebări primul copil care i-a ieșit în cale, cerându-i să-i spună cine i-a agresat fiul și pentru că micuțul (clasa a III-a) nu a făcut față “interogatoriului”, l-a lovit cu pumnul în față, după care i-a mai răsucit și brațul la spate.

Revoltați, părinții au făcut demersurile pe care le-au considerat necesare astfel încât să li facă dreptate, dar, mai ales, să nu se mai întâmple și alte situații de acest gen. Aceștia au depus reclamații la unitatea de învățământ unde predă profesorul, dar și la Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, ai căror reprezentanți au declarat, potrivit celor relatate de mama copilului, că au mai primit și alte plângeri în legătură cu incidente în care ar fi fost implicat același cadru didactic.

Totodată, mama micuțului agresat a mai spus că a trebuit să meargă cu copilul la stomatolog, care, în urma consultației, a stabilit că există mobilitate a dinților din zona maxilarului inferior, constatare pe care o va prezenta și în vederea obținerii certificatului medico-legal. De asemenea, consideră că vor fi necesare și ședințe la un specialist în psihologie și apreciază că, în urma agresiunii, copilul este traumatizat, având în vedere că se trezește în timpul nopții și îi povestește mamei că scena violentă îi revine în minte și nu poate dormi.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Profesor Colegiul Național Unirea Măgurele Acuzat Agresiune Asupra