× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Consilierul pe probleme de romi din Primăria Alexandria duce bătrâni vulnerabili la secțiile de votare / Partidul roșu Celebra mașinărie de vot e încă în cărți

Ziarul Teleormanul • 09-06-2024, 20:00:12 • 92 vizualizari
 

Într-o demonstrație recentă a influenței politice locale, consilierul pe probleme de romi din Primăria Alexandria a fost observat transportând bătrâni neputincioși și persoane sărace la secțiile de votare. Acțiunile sale sugerează că mașinăria de vot a PSD Teleorman continuă să opereze la parametri foarte ridicați.
Observatorii și locuitorii din Alexandria au remarcat această activitate intensă a consilierului în ziua votului.
Metodele utilizate ridică semne de întrebare privind integritatea procesului electoral. Aceste practici sunt menite să asigure un flux constant de voturi în favoarea partidului de la putere, un partid care a dominat scena politică din județul Teleorman timp de decenii. Transportul organizat al votanților, în special al celor din categorii defavorizate, este văzut ca o modalitate de influențare directă a rezultatului alegerilor.
De asemenea, există speculații conform cărora aceste practici sunt parte a unui plan bine pus la punct de mobilizare a electoratului vulnerabil. Bătrânii și persoanele neputincioase sunt adesea convinși să voteze într-un anumit fel, fie prin promisiuni de ajutor, fie prin presiuni subtile sau directe. Astfel de strategii de mobilizare a votului nu sunt noi în Teleorman și par să persiste, în ciuda celebrelor dosare penale care au dat județului faima de loc în care morții au drept de vot.
Pe măsură ce alegerile continuă să se desfășoare într-un climat de suspiciune și controverse, devine din ce în ce mai clar că practicile de influențare a votului, precum cele observate în Alexandria, reprezintă un obstacol major în calea democratizării autentice și a reformelor politice necesare. Mașinăria de vot a partidului roșu nu doar că funcționează la parametri ridicați, dar pare să fie bine unsă și pregătită să își atingă scopurile, în ciuda oricăror riscuri.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Consilierul Probleme Primăria Alexandria Bătrâni Vulnerabili Secțiile Votare Partidul