× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

FOTO) ISU construiește un sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Zimnicea

Exploziv News 24 • 05-06-2024, 20:00:50 • 68 vizualizari
 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va construi mai multe sedii pentru personalul angajat, iar unul dintre ele va fi la Zimnicea.

Practic, clădirea actuală va fi demolată, iar în locul ei va apărea un edificiu modern, la standarde europene. Pentru a nu deranja în niciun fel comunitatea în care se derulează aceste proiecte, responsabilii anunță cetățenii că au la dispoziție un formular, prin care pot reclama anumite aspecte sau pot sugera idei pentru bună desfășurare a investiției.

„Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență. În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate. În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime”, a transmis biroul de presă al ISU Teleorman. 

Persoanele interesate despre acest subiect pot consulta documentele publicate pe site-ul www.isuteleorman.ro sau să acceseze linkul: https://isuteleorman.ro/index.php/informatii-de-interes-public/imbunatatirea-managementului-riscurilor-de-dezastre-demolare-constructie-administrativa-existenta-si-construire-cladire-noua-pentru-detasamentul-de-pompieri-zimnicea-din-cadrul-isuj-teleorman

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Construiește Pentru Detașamentul Pompieri Zimnicea