× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Dana Banu a intrat în afaceri cu lavandă – Am primit, publicăm

Liber in Teleorman • 27-11-2023, 14:00:13 • 59 vizualizari
 

Dana Banu – șef la Garda de Mediu Teleorman a intrat în afaceri cu lavandă pentru ca nu mai suportă mirosul de la arderile de deșeuri și de la gropile ilegale de deșeuri, de care se face vinovată prin neluare de atitudine.
Se pare că aceasta vrea să acopere cu lavandă mirosurile pestilențiale de la puiernița (ferma Tonelli) și de la depozitele de pirita de la combinat (SC DONAU CHEM SRL)! Pentru Smârdioasa, Brânceni, Putineiu (Cîrlomanu), Scrioastea, Roșiorii de Vede etc., acolo unde se ard în voie plastice, baterii auto și cauciucuri rezultate din dezmembrarea VSU s-au format echipe de comisari/comisărese denumite ,,florărese lavandese”, care vor aduce zilnic buchete de flori (din partea instituției) poluatorilor!

Lavanda Danei este de bună calitate, certificată ecologic (2.66 ha), dar și convențională pentru tot poporul.

Din subvențiile de la APIA a obținut, în 2022, suma de 28.642 lei, asta oare și pentru că subordonata sa – comisar Horumbă Gabriela Sanda are soțul angajat la APIA, ca șef serviciu, ce inspectează și autorizează plățile? Sau întrebarea care se pune: cine are curaj de la Garda de Mediu să controleze exploatația Dana Banu?!

Raport devastator al Curții de Conturi pentru APM Teleorman și Garda de Mediu – Cum a fost protejat SC DONAU CHEM SRL

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Intrat Afaceri Lavandă Primit Publicăm