× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Restricții de circulație pe drumurile naționale din județul Teleorman

Actualitatea de Teleorman • 21-08-2023, 14:00:47 • 124 vizualizari
 

Pentru a proteja infrastructura rutieră pe timp de caniculă, CNAIR a impus noi restricții de circulație pe drumurile din județul Teleorman. Luni și marți, între orele 11 și 20, autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor putea să circule pe sectoarele de drum național.

În perioada celor două zile de restricții, când județul se află sub cod portocaliu de caniculă, sunt exceptate de la aplicarea acestei măsuri transporturile de persoane, de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturi funerare, poștale, cu echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanți, transporturi de mărfuri sub temperatură controlată, pentru tractări vehicule avariate, transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate pentru salubrizare, transporturi apă îmbuteliată sau cu produse provenite din exploatări agricole și transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

Pe perioada restricțiilor sunt exceptate utilajele proprii ale CNAIR și utilajele închiriate de la firmele cu care CNAIR are contracte de lucrări în derulare.

The post Restricții de circulație pe drumurile naționale din județul Teleorman appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Restricții Circulație Drumurile Naționale Județul Teleorman