× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cornel Gogan are soluții la problemele din orașul Videle

Actualitatea de Teleorman • 26-05-2024, 10:01:01 • 86 vizualizari
 

Propunerea pe care le-a facut-o videlenilor Cornel Gogan, candidatul PNL la funcția de primar, este de a reînvia împreună orașul în care trăiesc. A intrat în această cursă electorală cu dorința și convingerea că a venit momentul ca orașul Videle să fie eliberat din captivitatea în care a fost ținut de o administrație neperformantă unde interesul cetățeanului nu a fost niciodată pe primul loc.

Candidatul liberal are în spate o echipă tânără formată din profesioniști, cu performanțe în mediul privat, care îi susțin viziunea pentru viitorul orașului și obiectivele pe care și le-a propus dacă va fi ales primar.

Cornel Gogan este foarte activ în mediul online unde ține permanent legătura cu oamenii, a creat o punte de legătură bazată pe dialog cu fiecare cetățean care vrea să afle ceva despre omul și politicianul Cornel Gogan, despre proiectele sale și soluțiile pe care le are pentru a rezolva probleme punctuale cu care se confruntă comunitatea din Videle.

În interacțiunile cu cetățenii, atât în mediul online cât și pe stradă, Cornel Gogan a explicat ce probleme majore au fost ignorate, în sănătate, educație, infrastructură, investiții edilitare, dar și ce are de gând să facă pentru a le rezolva dacă va câștiga alegerile.

Din programul său de dezvoltare a orașului, pe primul loc se află spitalul din Videle, ajuns într-o situație critică, din care se poate ieși foarte ușor. Cornel Gogan este convins că odată rezolvată problema de management de la spital și completarea structurii de personal cu medici specialiști, aceasta unitate sanitară poate deveni profitabilă în cel mai scurt timp chiar și în actuala formă de organizare ca SRL.

În viziunea lui Cornel Gogan, pentru o mai bună funcționare a sistemului public, inclusiv în administrația locală, este nevoie de mai puțini șefi și mai mulți angajați activi. Pentru candidatul liberal, funcția de primar este misiunea pe care și-o asumă cu responsabilitate și determinare, aceea de a reînvia orașul Videle.

The post Cornel Gogan are soluții la problemele din orașul Videle appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Cornel Soluții Problemele Orașul Videle