× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Adrian Gâdea, jurnal de campanie: Rădoiești, Siliștea Gumești și Drăgănești de Vede

Infoexpres TV • 05-06-2024, 20:00:26 • 77 vizualizari
 

Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, candidat pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie, a avut întâlniri electorale în mai multe comune, unde, alături de candidații PSD pentru funcțiile de primar, au discutat cu cetățenii despre planurile lor de viitor pentru dezvoltarea comunităților locale. Aceștia au ascultat nevoile, solicitările și sugestiile cetățenilor, promițând să aducă schimbări semnificative și beneficii pentru fiecare comună.

Rădoiești: Adrian Gâdea și Ion Cioacă, primar în funcție, candidat pentru un nou mandat, s-au întâlnit cu cu cetățenii pentru a-și prezenta proiectele și a discuta despre planurile pentru viitor și nu în ultimul rând, pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor acestora. Cei doi candidați au prezentat proiectele, care includ realizarea unui sistem integrat de colectare și valorificare a gunoiului de grajd, instalarea unei capacități de producere a energiei solare și reabilitarea sistemului de iluminat public. De asemenea, ei au discutat despre extinderea rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare, modernizarea Căminului Cultural, achiziționarea unui microbuz școlar și amenajarea trotuarelor în satul Cetatea. Alte proiecte includ înființarea unui program After School, achiziționarea unui autoturism electric, extinderea asfaltării drumurilor locale și înființarea unui teren de sport la Școala Gimnazială Rădoiești. Cetățenii și-au exprimat nevoile și solicitările, iar președintele și primarul au promis să aducă îmbunătățiri substanțiale în comună.

Siliștea Gumești: Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea împreună cu Săndel Petrișor, candidatul PSD pentru funcția de primar, au discutat cu cetățenii din Siliștea Gumești despre proiectele viitoare. Planurile prezentate includ reabilitarea și modernizarea grădiniței, asfaltarea drumurilor comunale, amenajarea unui centru comunal și a unui parc de joacă pentru copii. De asemenea, au fost discutate reabilitarea terenului de fotbal, amenajarea unei platforme de gunoi și modernizarea cimitirelor. Alte proiecte vizează achiziția unui utilaj multifuncțional de tip “vidanja”, reabilitarea podurilor și podețelor și construcția unei săli de sport pentru elevii școlii. Cei doi candidați au ascultat sugestiile și solicitările cetățenilor, promițând să aducă schimbări semnificative pentru comunitate.

Drăgănești de Vede: Marius Stanciu, actualul primar PNL care candidează acum din partea PSD, s-a întâlnit cu cetățenii împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea. Împreună au prezentat proiectele pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă potabilă, asfaltarea străzilor comunale și construirea unei grădinițe în satul Văcărești. De asemenea, au discutat despre realizarea unui sistem de canalizare și a unei stații de epurare, precum și despre realizarea unui parc fotovoltaic pentru alimentarea cu energie electrică a stațiilor de apă și iluminatul stradal. Alte proiecte includ creșterea eficienței energetice a iluminatului public și achiziționarea unui microbuz electric școlar. Cetățenii și-au exprimat nevoile, iar președintele și candidatul au promis să implementeze aceste proiecte pentru a îmbunătăți viața în comună.

Fiecare întâlnire a fost o ocazie pentru cetățeni să își exprime nevoile și așteptările, iar președintele Consiliului Județean Adrian Gâdea și candidații PSD au promis să implementeze proiectele propuse pentru a îmbunătăți condițiile de viață și a dezvolta comunitățile locale.

VOTAȚI ADRIAN IONUȚ GADEA – președinte al Consiliului Județean Teleorman!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Local!

VOTAȚI echipa PSD pentru Consiliul Județean Teleorman!

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Adrian Gâdea Jurnal Campanie Rădoiești Siliștea Gumești Drăgănești