× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Modernizare străzi în comuna Plopii-Slăviteşti, proiect în valoare de 12 milioane de lei, prin programul ”Anghel Saligny”

Informatia de Teleorman • 04-09-2023, 10:00:52 • 90 vizualizari
 

Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat, astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 30 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 312.971.412,51 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, construirea unor poduri, precum şi refacerea trotuarelor, a parcărilor şi a spaţiilor verzi. Potrivit comunicatului de presă, printre contractele semnate se numără şi “Modernizare străzi în comuna Plopii-Slăviteşti”, cu o valoare totală de 12.000.000 de lei.

”Prin astfel de proiecte, ne implicăm în modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor din întreaga ţară şi mă angajez să colaborez în continuare cu toate autorităţile locale, atât pentru proiectele aflate în desfăşurare, cât şi pentru noi iniţiative care să vină în sprijinul oamenilor”, a precizat ministrul dezvoltării. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.984, în valoare totală de 22.112.971.412,51 de lei.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Modernizare Străzi Comuna Plopii-Slăviteşti Proiect Valoare Milioane Programul Anghel