× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Noi amănunte cu privire la accidentul mortal de aseară, de pe DE 70, din Teleorman

Exploziv News 24 • 23-11-2023, 14:00:49 • 83 vizualizari
 

Fata a fost resuscitată zeci de minute de medicul de pe ambulanță, ajutat de asistenți, dar și paramedici, însă nu a răspuns manevrelor medicale, fiindu-i declarat decesul.

Deși aparent nu mai are nicio importanță, un alt aspect care trebuie rectificat se referă la vârsta victimei, tânăra avea 24 de ani, și nu 19, așa cum s-a știut inițial. De vină pentru producerea incidentului ar fi chiar fratele acesteia, care se afla la volanul mașinii și care a încercat o depășire neregulamentară.

Vă reamintim că, în data de 22 noiembrie 2023, în jurul orei 20.30, pe drumul european 70, pe raza comunei Peretu a fost anunțat un grav accident de circulație, cu patru victime, dintre care una în stop cardiorespirator. Dacă în cazul victimei rănite grav nu s-a mai putut face nimic, celelalte persoane implicate în eveniment, trei la număr, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Alexandria, în afara oricărui pericol. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Amănunte Privire Accidentul Mortal Aseară Teleorman