× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Bursa Generală a Locurilor de Muncă. 255 de persoane, eligibile pentru angajare

Informatia de Teleorman • 20-05-2024, 14:00:45 • 58 vizualizari
 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a desfăşurat cu succes Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Manifestarea a avut loc atât la Sala Polivalentă din Alexandria cât şi la sediile Agenţiilor Locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele, având ca scop facilitarea întâlnirii dintre angajatori şi persoanele interesate de oportunităţi de angajare sau recalificare profesională.
În pregătirea pentru bursă, aproximativ 1.060 de agenţi economici au fost contactaţi, identificându-se în acest fel 619 posturi vacante într-o diversitate de domenii, de la inginerie la servicii şi muncă necalificată. Bursa s-a adresat astfel unui spectru larg de calificări, etalând oferte pentru profesiuni precum ospătar, mecanic auto, electrician, tehnician veterinar, bucătar, bobinator, curier, operator la prepararea produselor lactate, economist, administrator de baze de date, dar şi oportunităţi pentru forţa de muncă necalificată.
Participarea a fost consistentă, cu peste 850 de candidaţi prezenţi, dintre care 255 au fost consideraţi eligibili pentru angajare în urma interviurilor, iar 9 persoane au fost angajate pe loc. Toate cele 9 angajări au implicat candidaţi cu studii medii şi profesionale.
În următoarea lună, A.J.O.F.M Teleorman va centraliza rezultatele finale ale burselor de muncă.
În plus, participanţii la bursă au beneficiat de informaţii suplimentare despre cursurile de formare profesională disponibile, facilităţile oferite la angajare şi posibilităţile de muncă în străinătate prin EURES. Au fost amenajate standuri special proiectate pentru medierea muncii, consilierea în carieră, informaţii despre formarea profesională continuă, precum şi asistenţă în crearea CV-urilor şi scrisorilor de intenţie.
Evenimentul a fost îmbogăţit şi prin participarea reprezentanţilor diferitelor entităţi precum ELECTROTEL SA, JTEKT Bearings Romania SA, SC COMALAT SRL şi CENTRUL MILITAR JUDEŢEAN Teleorman, contribuind astfel la o mai bună înţelegere a nevoilor actuale ale pieţei muncii.
Pentru mai multe detalii, A.J.O.F.M Teleorman stă la dispoziţia persoanelor interesate la sediul agenţiei, la numărul de telefon 0247/310155 sau la adresa de e-mail ajofm.tr@anofm.gov.ro, asigurând un răspuns prompt şi profesional oricăror solicitări.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Generală Locurilor Muncă Persoane Eligibile Pentru Angajare