× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Zeci de milioane de lei pentru primăriile din Teleorman, în vederea decontării unor lucrări realizate prin PNRR şi PNDL

Informatia de Teleorman • 27-05-2024, 10:00:56 • 137 vizualizari
 

La finalul sptămânii trecute, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 1.145.699.070,23 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 824 obiective finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, a fost plătită suma de 967.338.158,15 lei pentru 629 obiective aflate în execuţie, iar, pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală, au fost decontate 178.360.912,08 lei pentru 195 de proiecte de investiţii.

Facturile au fost depuse de beneficiari pentru proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, construirea sau refacerea unor poduri, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare, precum şi înfiinţarea şi dezvoltarea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale.

Potrivit documentului, trei primării din judeţ au primit bani prin PNDL. Este vorba despre Săceni-351.483 de lei, Alexandria-341.013 lei şi Frumoasa-208.627 de lei. Alte lucrări decontate se referă la: “Modernizare drumuri de interes local în comuna Crângu”, „Înfiinţare sistem de alimentare cu apă în comuna Mereni”, „Asfaltare drumuri săteşti, 5 km, comuna Vârtoape”, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Dracea”, „Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Furculeşti”, „Extindere sistem de alimentare cu apă şi extindere staţie de epurare comuna Saelele”, „Modernizare străzi în comuna Mavrodin”, „Modernizare străzi de interes local în comuna Pietroşani”, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Segarcea-Vale”, „Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Dideşti”, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Răsmireşti” şi „Extindere sistem centralizat de alimentare cu apă şi branşare în comuna Drăcşenei”.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Milioane Pentru Primăriile Teleorman Vederea Decontării Lucrări Realizate