× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Serviciului de Ambulanță, la ceas aniversar

Exploziv News 24 • 28-07-2023, 14:00:50 • 34 vizualizari
 

Împlinirea celor 117 ani de existență a Serviciului de Ambulanță din România au fost sărbătoriți, anul acesta, la Târgu Jiu. Aici, alături de colegii lor din țară, participă și angajați de la SAJ Teleorman, cu o autospecială din dotarea instituție, din substația Videle.

Managerul instituției teleormănene este prezent alături de echipa sa la acțiunile ce se desfășoară la Târgu Jiu. Mirelei Ciobanu i-a fost înmânată placheta aniversară, de către secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Tiberius Brădățan, prin care li se recunosc cadrelor medicale meritele profesiei pe care o desfășoară zi de zi, cu responsabilitate și implicare totală.

Ambulanta Teleorman

Șefa Serviciului Județean de Ambulanță, Mirela Ciobanu a dorit să transmită și un mesaj: „vreau să îi asigur pe toți colegii mei, că vor avea totdeauna un sprijin în mine și că munca pe care noi o desfășurăm nu o putem face decât în echipă și bazându-ne unul pe celălalt. Un sincer ”La mulți ani, sănătate și putere de muncă”. Totodată, îi asigur pe toți locuitorii județului de profesionalismul ambulanțierilor teleormăneni”.

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este sărbătorită în fiecare an pe 28 iulie. Este data la care, în anul 1906, a apărut prima „Salvare” din Bucureşti, la iniţiativa profesorului Nicolae Minovici. „Societatea de Salvare din Bucureşti”, aşa cum se numea la momentul înfiinţării, îşi desfăşura activitatea sub deviza „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor!’”. România a devenit astfel al treilea stat din Europa, după Olanda și Austria care avea un serviciu de ambulanță.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Serviciului Ambulanță Aniversar