× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Poliția vine cu lămuriri în cazul accidentului mortal din comuna Moșteni

Exploziv News 24 • 05-12-2023, 10:01:00 • 77 vizualizari
 

Cauza de producere a acestui eveniment rutier, cu urmări deosebit de grave nu a fost făcută publică, însă polițiștii care au mers la fața locului și au efectuat investigații scot la iveală detalii importante pentru anchetă. 

Astfel, biroul de presă al IPJ Teleorman transmite oficial faptul că în această speță se poate vorbi și de implicarea unui alt autoturism, al cărui conducător auto nu poartă vreo vină, decât aceea că a trecut prin zonă, imediat după producerea evenimentului.

„La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle care au stabilit, preliminar, că: autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Videle, din direcția Videle către Moșteni, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit un copac aflat pe partea stângă a drumului, răsturnându-se în afara DJ 503, moment în care cei doi pasageri ar fi fost proiectați pe carosabil. Conducătorul unui alt autoturism, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Crevenicu, care se deplasa cu auto pe sensul Moșteni către Videle, ar fi reușit să evite doar una dintre persoanele aflate pe carosabil, accidentând-o pe cea de a doua. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 50 de ani, și al unuia dintre pasageri, bărbat de 55 de ani, din orașul Videle, precum și rănirea gravă a celui de-al doilea pasager, o tânără în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, cea din urmă fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul celui de al doilea autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul de presă.

Cea de-a treia victimă, tânăra de 24 de ani a fost transportată în stare foarte gravă la un spital din București. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror.

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Poliția Lămuriri Accidentului Mortal Comuna Moșteni