× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE REABILITARE LA SEDIUL CENTRAL SAJ

Antena 3 Alexandria • 25-07-2023, 10:01:04 • 44 vizualizari
 

Sediul Serviciului Central de Ambulanță Județean Teleorman, proiect mult așteptat de conducerea instituței este în curs de reabilitare. Printre obiectivele urmărite de Consiliul Județean care a și accesat fondurile europene necesare sunt consolidarea clădirii, dar și reabilitarea termică a acesteia.

La o distanță de 9 ani, după un parcurs birocratic sinuos și amânarea începerii lucrărilor din cauza pandemiei din ultimii ani,  au început modernizările sediului central al Serviciului de Ambulanță Teleorman. Prin derularea lucrărilor se urmărește  consolidarea interioară și exterioară a clădirii, dar și îmbunătățirea eficienței energetice a acesteia.

Având în vedere că lucrările de reabilitare a sediului central Saj Teleorman au fost demarate,  următorul pas pentru a putea vorbi de o îmbunătățire de ansamblu a situației serviciului ambulanțier județean, ar fi dotarea parcului auto cu ambulanțe noi, dar și cu aparatură performantă. Mirela Ciobanu, șefa instituției recunoaște faptul că numărul de ambulanțe operative în acest moment la nivel județean este insuficient pentru a răspunde exigențelor din teritoriu,  dar rămâne în continuare optimistă  și își exprimă speranța ca la un moment dat ministerul sănătății să ne surprindă pe toți astfel încât să poată oferi teleormănenilor un seviciu eficient și de calitate.

 

 

Articolul (VIDEO) AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE REABILITARE LA SEDIUL CENTRAL SAJ apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ÎNCEPUT LUCRĂRILE REABILITARE SEDIUL CENTRAL