× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Vizita ministrului Agriculturii în județul Teleorman

Ziarul Mara • 04-11-2023, 10:00:19 • 48 vizualizari
 

Vineri, 3 noiembrie 2023, începând cu ora 11.00, ministrul Agriculturii, Florin Barbu și secretarul de stat Adrian Pintea, au efectuat o vizită de lucru în comuna Cervenia, fiind însoțiți de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Ionuț Gâdea și reprezentanți ai Direcției Agricole Teleorman.

Vizita de lucru a avut ca scop stabilirea amplasamentului noului obiectiv de investiții- Centrul de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia.

Deplasarea la locul amplasamentului viitorului Centru de colectare și depozitare de legume și fructe a fost un bun prilej de a discuta cu primarii localităților din vecinătatea Cerveniei.

A urmat o întâlnire cu legumicultori din zona de sud a județului Teleorman, la Căminul cultural din localitate. Cu acest prilej, ministrul Agriculturii a răspuns întrebărilor puse de legumicultori, subliniind faptul că se acordă sprijin financiar pentru agricultori, fiind accesibile fonduri europene pentru ei.

După această întâlnire, ministrul Agriculturii și secretarul de stat au avut, începând cu ora 13.30, o întâlnire cu primarii din județ, la sala mare de ședințe a Consiliului Județean Teleorman.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Vizita Ministrului Agriculturii Județul Teleorman