× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Pompierii SMURD din Teleorman, acuzați de zeci de martori de incompetență

Impact News 24 • 16-08-2023, 10:00:55 • 28 vizualizari
 

Un eveniment nefericit petrecut în weekendul trecut a stârnit revolta oamenilor care au asistat la acesta. Un bărbat s-ar fi înecat în apele râului olt, la plaja amenajată de lângă Islaz.

Martorii au sunat la 112, dar ambulanță SMURD ar fi venit cu întârziere, iar pompierii încadrați ca paramedici pe aceasta nu au fost în stare să ajungă la locul indicat. În tot acest timp, câțiva martori au efectuat manevrele de resuscitare victimei, în timp ce salvatorii profesioniști se scărpinau în cap la cum să ajungă la victima fără suflare.

Conform familiei victimei, tot martorii ar fi fost cei care au cărat victima până la ambulantă, iar la spital aceasta a ajuns cu saturație foarte mică de oxigen în sânge, acuzând personalul de pe SMURD că nu a fost în stare nici masca de oxigen să îi pună în ambulanță.

Zeci de martori s-au revoltat cu privire la acest eveniment în spațiul public, însă purtătorii de cuvânt ai pompierilor sunt în vacanță și nu au avut nicio reacție până acum, deși au știut să spună că paramadicii au salvat viața omului, deși aceștia, conform martorilor, nici nu s-au atins de victimă

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Pompierii Teleorman Acuzați Martori Incompetență