× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Conferință de presă PNL / Europarlamentarul Siegfried Mureșan a venit să-i susțină pe Haralambie Epure și pe Marin Țole

Ziarul Teleormanul • 18-05-2024, 10:00:13 • 104 vizualizari
 

Astăzi după-amiază, la sediul de campanie al candidatului la Primăria municipiului Alexandria, Haralambie Epure, a avut loc o conferință de presă a liberalilor teleormăneni, la care au participat europarlamentarul Siegfried Mureșan, președintele PNL Teleorman, Daniel Constantin, senatorul Eugen Pîrvulescu, deputatul Cristi Barbu, echipele de consilieri ale celor doi candidați, Haralambie Epure – Primăria Alexandria, și Marin Țole – Consiliul Județean Teleorman. De remarcat este faptul că Haralambie Epure a fost însoțit și de familie, lucru mai puțin obișnuit la majoritatea politicienilor, însă, în cazul lui Haralambie Epure este deja normalitate faptul că are familia alături în toate demersurile pe care le întreprinde.

Președintele liberalilor teleormăneni, Daniel Constantin, a reiterat la începutul conferinței problemele grave cu care se confruntă județul Teleorman și pe care le-a constatat încă de la preluarea conducerii filialei județene: lipsa acută a infrastructurii, depopularea masivă, plecările semnificative de forță activă, șomajul, care situează județul pe primele locuri în țară, lipsa investițiilor străine. În același timp, a subliniat că toate acestea sunt probleme structurale care pot fi rezolvate doar cu oameni de calitate.

Și europarlamentarul Siegfried Mureșan și-a exprimat convingerea că, așa cum se întâmplă în alte județe care sunt conduse de liberali, și în județul Teleorman se pot întâmpla lucruri bune atât timp cât există o conducere competentă. Acesta a venit cu exemplul județului Brașov, unde nivelul câștigului salarial depășește cu 1000 lei pe cel al oamenilor din Teleorman.

La rândul său, Haralambie Epure le-a mulțumit colegilor pentru susținere, dar și familiei “cea care îmi dă cărbuni pentru a duce mai departe această luptă”.

Acesta a mai vorbit despre ceea ce l-a motivat să intre în cursa electorală pentru primăria municipiului de județ: “Am ales să mă întorc în locul unde am crescut, unde m-am educat și am pus bazele unei afaceri de succes pentru că am vrut să dau ceva înapoi orașului nostru”.

De asemenea, acesta a vorbit despre precampania și campania electorală de până acum, subliniind faptul că îi place să fie alături de oameni, să vorbească cu ei în stradă și la fel va proceda și în perioada ce a mai rămas până la alegerile din 9 iunie.

Una dintr cele mai grave probleme ale orașului identificate de Haralambie Epure este faptul că, din lipsă de oportunități, tinerii sunt nevoiți să plece și să se stabilească în orașe dezvoltate sau peste hotare. “Am copiii lângă mine. Mă uit cu frică să nu plece… Lipsa locurilor de muncă, a oportunităților, în general, reprezintă o gravă problemă în Alexandria”.

Și Daniel Constantin a accentuat, spunând că își dorește ca faptul că liberalii au un candidat tânăr să fie un exemplu pentru cei care se gândesc să plece și să-i facă să rămână în Alexandria.

Și celelalte probleme ale orașului au fost punctate de Haralambie Epure, plecând de la cele de execuție la centrul pietonal, la Parcul Central, unde actuala administrație a ales să toarne bitum, parcările supraterane și pasaje subterane, care au fost promise în fiecare campanie electorală.

“După 24 de ani, e timpul pentru marea schimbare! Am văzut într-o postare, se vorbea de “inima și sufletul orașului”. Eu vă spun: inima orașului este bolnavă, este o inimă care are nevoie de by-pass.

Eu vreau să redau Alexandria cetățenilor pentru că acum este a primarului și a celor din jurul lui!

Cred în oamenii din Alexandria, cred în schimbare!”, a mai spus Haralambie Epure.

(Comandat de PNL Teleorman – Publicat de SC Tele Media Pres SRL – CMF 21240015)

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Conferință Presă Europarlamentarul Siegfried Mureșan Susțină Haralambie