× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Tragedie pe șosea * O persoană și-a pierdut viața

Ziarul Mara • 23-08-2023, 10:00:17 • 63 vizualizari
 

O nouă tragedie a avut loc pe drumurile din județul Teleorman. O persoană și-a pierdut viața. Accidentul rutier a avut loc în localitatea Măgura.

Evenimentul a avut loc la data de 21 august, ora 21.35, iar autoritățile au fost alertate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Potrivit raportului oferit de poliție, tragedia s-a desfășurat pe DJ 506, în momentul în care un bărbat în vârstă de 51 de ani, provenind din municipiul București, se deplasa cu autoturismul său. Acesta se îndrepta din localitatea Vitănești către Guruieni, într-o călătorie care avea să fie marcată de un eveniment fatal.

În circumstanțe ce urmează să fie stabilite prin cercetări amănunțite, vehiculul a lovit un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Măgura. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată într-un stâlp de beton aflat în apropiere. Tragedia s-a soldat cu pierderea vieții bărbatului de 47 de ani, care a fost lovit de mașină.

La sosirea polițiștilor de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Alexandria, conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, autoritățile au început imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier tragic.

Evenimentul subliniază, încă o dată, importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite la volan. Tragediile rutiere pot avea consecințe devastatoare, afectând nu doar victimele directe, ci și familiile și comunitățile acestora. Autoritățile își concentrează eforturile pentru a investiga în profunzime acest caz și pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tragedie șosea Persoană Pierdut Viața