× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Cine i-a preluat atribuțiile vicepreședintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Florescu?

Exploziv News 24 • 08-08-2023, 14:00:43 • 50 vizualizari
 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, Adrian Florescu nu se mai află în ”grațiile” senatorului și șefului PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. 

Pentru că nu a ”răspuns ordinelor” de partid, Biroul Politic i-a retras sprijinul, iar prefectul Haralambie Epure a emis ordinul de încetare a mandatului de consilier județean și în consecință, Florescu a pierdut postul de conducere din cadrul instituției. Eugen Pîrvulescu a susținut că Adrian Florescu, din poziția ocupată, a promovat mai mult politicile PSD și nu ale partidului care l-a pus în funcție, ba, mai mult, nu a votat proiectele de dezvoltare pe care liberalii le-au propus în Consiliul Județean (vă reamintim că grupul PNL a depus în Consiliul Județean peste 100 de proiecte de hotărâre, care au fost respinse). Evident că, la toate aceste decizii au fost atacate în forurile decizionale ale partidului, dar și la instanțele de judecată, care trebuie să se pronunțe cu privire la această situație. Însă, ce se întâmplă cu atribuțiile din CJ și proiectele la care lucra Adrian Florescu din poziția de vicepreședinte? La această întrebare ne-a răspuns președintele Adrian Gâdea.

”A fost emis ordinul prefectului din care rezultă că domnul Adrian Florescu nu mai are calitatea de consilier, ca urmare a pierderii calității de membru al partidului. Am înțeles că domnul Florescu a atacat la organele interne competente ale partidului, dar și la instanța de judecată. După ce forurile interne ale partidului, respectiv instanța se va pronunța, domnul Florescu se va întoarce sau nu se va întoarce la locul de muncă. Sigur că, încercăm să suplinim această perioadă în care activăm cu un vicepreședinte în minus, pentru că, până la urmă vorbim de poziția de vicepreședinte. Încercăm, împreună cu colegii să suplinim această perioadă, să depunem proiecte și să atragem fonduri europene. O parte dintre atribuțiile domnului Florescu au fost preluate de către administratorul public al județului”, a declarat Adrian Gâdea, la finalul ședinței Consiliului Județean de astăzi. 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Preluat Atribuțiile Vicepreședintelui Consiliului Județean Teleorman Adrian Florescu?