× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

VIDEO A plonjat în gol de la etajul 5. Un bărbat a fost încătușat de trupele speciale

Impact News 24 • 10-08-2023, 14:00:45 • 59 vizualizari
 

A plonjat în gol de la etajul 5. Un bărbat a fost încătușat de trupele speciale.

Un ciudat eveniment s-a petrecut joi dimineață în centrul Alexandriei. O tânără a plonjat în gol de la geamul unui apartament de la etajul 5 al unui bloc. Nu se știe dacă s-a aruncat sau a fost împinsă.

Fata, în vârstă de 30 de ani, locuiește în alt cartier fața de cel unde s-a petrecut evenimentul, iar miercuri seara, în jurul orelor 18, a intrat în apartamentul cu pricina însoțită de băiatul de 26 de ani care locuiește acolo.

Toată noaptea au fost auzite zgomote suspecte atât din apartament, cât și de pe casa scării, iar tânărul se pare că este cunoscut ca și consumator de droguri, părinții săi chiar mutându-se din această cauza separat față de el, în altă localitate.

Joi dimineață, fata plonjează în gol, lovindu-se mai întâi de fațada unei unități comerciale de la parterul blocului, apoi căzând pe caldarâm, Telefonul este azvârlit la mai mulți metri de ea, fie cade o dată cu el, fie este aruncat după. Din fericire, dacă putem spune așa, pe trotuar nu se afla nimeni în acel moment, fiind o zonă intens circulată la ora respectivă.

Ca prin miracol, tânăra supraviețuiește impactului cu solul, și este preluată de ambulanță și transportată la spital.

Geamul de unde a căzut rămâne deschis, însă nimeni nu răspunde la ușă.

A fost nevoie atât de pompieri cât și de intervenția trupelor speciale dar și a negociatorilor, pentru că tânărul aflat în apartament să deschidă ușa după aproape 2 ore de când fata a căzut în gol. Acesta, se pare tot sub influența stupefiantelor, a declarat senin că „el a dormit și nu știe nimic”, însă a fost încătușat de trupele speciale.

Rămâne de vazut ce anume s-a întâmplat, dacă este vorba de o tentativă de suicid, de dorința de a scăpa de un agresor sau chiar de o tentativă de omor.

Urmăriți imagini în exclusivitate obținute de reporterii ImpactNEWS24, prima publicație ajunsă la fața locului.

[embedded content]

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Plonjat Etajul Bărbat încătușat Trupele Speciale