× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Prefectura Teleorman / Nouă stații de carburanți, controlate până acum. Au fost constatate 33 de deficiențe

Ziarul Teleormanul • 05-09-2023, 10:00:12 • 89 vizualizari
 

Începând cu data de 31 august 2023 și până la data de 31 octombrie 2023, în baza Ordinului nr. 467/30.08.2023, prefectul județului Teleorman a dispus măsuri organizatorice și de coordonare pentru derularea acțiunilor de control la instituțiile publice și operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), care funcționează pe raza județului Teleorman, informează Instituția Prefectului – Județul Teleorman.

În echipele de control au fost cooptați reprezentanți ai structurilor teritoriale ale instituțiilor cu atribuții în domeniu, respectiv Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – Inspecția Teritorială București (ISCIR); Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune (CNCIR S.A.); Inspectoratul pentru Situații de Urgență AD Ghica al Județului Teleorman; Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman; Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman; Comisariatul Județean Teleorman al Gărzii Naționale de Mediu; Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman; Autoritatea Rutieră Română – Agenția Teritorială Teleorman; Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Inspectoratul Teritorial nr. 7; Direcția Regională Antifraudă Fiscală Alexandria; Biroul Vamal de Interior Teleorman și reprezentanții primăriei localității pe raza căreia se desfășoară controlul.
Reprezentanții instituțiilor nominalizate efectuează controale conform competențelor legale, în conformitate cu normele legale în vigoare, verificând existența tuturor avizelor, licențelor sau autorizațiilor necesare pentru funcționarea acestor obiective.
Potrivit sursei citate, până la această dată au fost controlați 9 operatori economici de pe raza municipiului Alexandria, orașului Zimnicea și a localității Cervenia.
În urma verificărilor efectuate s-au constatat 33 deficiențe și au fost dispuse 22 măsuri, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni, dintre care 10 avertismente și 4 amenzi în valoare de 23.000 lei.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Prefectura Teleorman Stații Carburanți Controlate Până Constatate Deficiențe