× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Rezultate alegeri Brașov: George Scripcaru anunță că a câștigat în fața primarului USR

Spotmedia • 10-06-2024, 14:00:58 • 76 vizualizari
 

George Scripcaru, primar al Brașovului în perioada 2004 – 2020, a câștigat un nou mandat după ce l-a învins pe primarul în funcție, Allen Coliban, la alegerile de duminică.

„Experimentul userist s-a încheiat. Oamenii au ales deblocarea Brașovului”, scrie George Scripcaru, pe Facebook.

După centralizarea a 91% dintre procesele verbale diferența dintre George Scripcaru și Allen Coliban era, luni dimineața, mai mare de 6%.

De altfel, puțin după miezul nopții de duminică spre luni, Allen Coliban a anunțat că diferența dintre el și George Scripcaru este de circa 1.000 de voturi.

„Avem undeva la 48% din secții numărate. E o diferență undeva de 2 procente, adică undeva la 1.000 de voturi pe care trebuie să o recuperăm. Vreau să le mulțumesc celor care au fost la vot. A fost o mobilizare exemplară la Brașov, un scor cred că record pentru ultimii ani, aproape 30.000 de voturi în plus față de 2020”, a spus Coliban.

Allen Coliban a câștigat un mandat la Primăria Brașov în 2020, în fața primarului în funcție la acea dată, George Scripcaru (PNL), care fusese primar timp de patru mandate, în perioada 2004 – 2020.

Urmăreşte rezultatele la alegerile locale 2024: București și primele victorii revendicate în țară (Foto & Video)

The post Rezultate alegeri Brașov: George Scripcaru anunță că a câștigat în fața primarului USR appeared first on spotmedia.ro.

 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Rezultate Alegeri Brașov George Scripcaru Anunță Câștigat Primarului