× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Bărbatul surprins de incendiul de la ieșire din Alexandria are arsuri pe 70% din suprafața corpului

Exploziv News 24 • 21-09-2022, 10:00:44 • 56 vizualizari
 

Din informațiile noastre, bărbatul are 46 de ani și este originar din Botoșani. Se afla în județul Teleorman, angajat la o fermă agricolă. 

De vină pentru producerea incendiului ar fi chiar victima, acesta fiind cunoscut consumator de băuturi alcoolice. Același lucru ne-au spus despre el și angajații firmelor din vecinătatea locului unde a fost găsit bărbatul, că cel mai probabil, din cauza consumului excesiv de alcool, ar fi adormit cu țigara aprinsă și astfel s-ar fi produs tragedia.

Vă reamintim că, un apel la numărul unic de urgență 112 alerta forțele de intervenție, astăzi, în jurul prânzului, de producerea unui incendiu la o anexă a unei ferme agricole, situată la ieșire din municipiul Alexandria, spre Furculești. De asemenea, apelantul le-a spus dispecerilor că este posibil ca în interior să fie o persoană. Potrivit biroului de presă al ISU Teleorman, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a incendiilor, un SMURD, dar și o ambulanță. Militarii au fost cei care l-au găsit pe bărbat în stare foarte gravă. Ulterior, a fost preluat de personalul Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital. După o primă evaluare, medicii de la UPU au constatat că victima are arsuri pe 70% din suprafața corpului și a fost transferat la Spitalul de Arși din capitală.

Articolul (FOTO) Bărbatul surprins de incendiul de la ieșire din Alexandria are arsuri pe 70% din suprafața corpului apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Bărbatul Surprins Incendiul Ieșire Alexandria Arsuri Suprafața Corpului