× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

La un pas de tragedie! Pompierii abia fac față multitudinii de incendii

Ziarul Mara • 24-08-2022, 10:00:15 • 15 vizualizari
 

Pompierii teleomăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Nanov, cu posibilitatea propagării la locuința aflată în imediata apropiere. Salvatorii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, reușind să localizeze și să lichideze incendiul în limitele găsite, fără a fi înregistrate victime. Au ars ori au fost distruse de flăcări anexa gospodărească pe o suprafață de 50 mp și mai multe bunuri, pagubele ridicându-se la aproximativ 20 000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieșit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza depozitării necorespunzătoare a cenușii și jarului nestins.

Și nu este singurul caz. Oamenii în ”roșu” au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Drăgănești Vlașca. Ajunși rapid la locul evenimentului, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, militarii au reușit să localizeze și să lichideze focul înainte de a se extinde la bunurile din apropiere.

Au ars ori au fost distruse de flăcări bunuri estimate la suma de 3 000 de lei, reprezentând anexa gospodărească pe o suprafață de 20 mp și diverse materiale. Pompierii au salvat bunuri apreciate la peste 25 000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul a fost generat de un scurtcircuit electric.

Tot pentru stingerea unui incendiu s-a intervenit și într-un apartament. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta la unitatea exterioară a unui aparat de aer condiționat. Focul a fost stins rapid, evitându-se extinderea acestuia la apartament, salvatorii reușind să salveze bunuri de peste 70 000 de lei.

Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

C.D.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Tragedie Pompierii Față Multitudinii Incendii