× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

BULETIN DE PRESĂ

IPJ Teleorman • 26-07-2023, 14:00:38 • 99 vizualizari
 

26 Iulie 2023Sursa: IPJ TR

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.255 de lei,  au reținut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Exemplificăm:

La data de 25 iulie a.c., ora 21.29, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Poroschia, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  "conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 26 iulie a.c., ora 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  "conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

 

 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN PRESĂ