× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ziua Curățeniei Naționale din cadrul proiectului „Let’s do it, România!”

Ziarul Mara • 02-09-2023, 10:00:22 • 45 vizualizari
 

Aceasta este o invitație către voluntarii care doresc să ia parte la Ziua Curățeniei Naționale din cadrul proiectului „Let’s do it, România!”, pentru că a venit momentul pe care l-am așteptat cu toții: Ziua de Curățenie Națională!

Pe 16 septembrie suntem invitați la curățenie alături de 191 de țări din întreaga lume, unde peste 15 milioane de voluntari sunt așteptați la curățenie.

Suntem așteptați să ne întâlnim și să curățăm România într-o singură zi, pentru că împreună putem face planeta mai frumoasă.

Coordonatorul județean al acestui proiect, Luca Fănica, ne anunță că anul acesta ne vom întâlni cu voluntarii din Alba, Argeș, Arad, București, Ilfov, Bihor, Bistrița-Năsăud, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Brăila, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui și Vrancea pentru a ne îndeplini un scop comun: o țară cu mai puține deșeuri.

Doritorii sunt așteptați să se înscrie, iar pentru informații suplimentare pot contacta coordonatorii județeni.

Ei mulțumesc partenerilor și invitaților instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Suntem așteptați să ne alăturăm celor 2,2 milioane de voluntari care au făcut România mai curată la ultimele acțiuni „Let’s Do It, România”, căci doar împreună redăm frumusețea naturii, strângem deșeurile și petrecem o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune!

Pentru alte detalii cei interesați pot contacta coordonatorul județean al proiectului, Luca Fănica, la numărul de telefon 0723613686.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Curățeniei Naționale Cadrul Proiectului Let’s România