× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

A ajuns în arestul IPJ Teleorman după ce a condus drogat și a refuzat prelevarea de mostre biologice / Rezultatul drug test, pozitiv pentru amfetamină

Ziarul Teleormanul • 04-09-2023, 14:00:08 • 93 vizualizari
 

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Turnu Măgurele, a fost reținut de polițiștii turneni și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența unor substanțe psihoactive și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, acesta a condus un autoturism pe mai multe străzi din localitatea de domiciliu, deși ar fi consumat substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind testat cu aparatul drug test, acesta a indicat rezultat pozitiv pentru “amphetamine”, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și o probă de urină în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Arestul Teleorman Condus Drogat Refuzat Prelevarea Mostre Biologice Rezultatul