× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef de post, în nouă localităţi teleormănene

Informatia de Teleorman • 23-10-2023, 14:00:52 • 31 vizualizari
 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a nouă funcţii vacante de şef post I, la posturile de poliţie din localităţile Orbeasca de Jos, Călmăţuiu, Peretu, Vedea, Plopii Slăviteşti, Botoroaga, Bujoru, Pietroşani şi Suhaia. Potrivit anunţului, candidaţii trebuie să fie agent de poliţie, absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă 2 ani vechime în Ministerul Afacerilor Interne şi să deţină ori urmează a i se emite autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivel „Secret”.

Condiţii generale şi criterii specific sunt următoarele:

  1. este declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; Evaluarea psihologică se susţine anterior probelor de concurs. Candidaţii declaraţi „inapt” psihologic nu vor fi programaţi la concurs, candidaturile acestora urmând a fi respinse ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor legale;
  2. nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
  3. a obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
  4. îndeplineşte condiţiile de vechime şi studii.

Cererile de participare, precum şi dosarul de concurs vor fi transmise la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul Resurse Umane, resurseumane@tr.politiaromana.ro, până la data de 19.12.2023, ora 16:00, inclusiv în zilele nelucrătoare.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Concurs Pentru Ocuparea Funcţiei Localităţi Teleormănene