× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident mortal, în această dimineață, la Putineiu!

Actualitatea de Teleorman • 12-11-2023, 14:00:52 • 195 vizualizari
 

Un grav accident rutier s-a produs în această  dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe raza localităţii Putineiu, unde un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului, rezultând două victime încarcerate.

Pentru salvarea persoanelor, la faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje SAJ Teleorman, dintre care unul încadrat cu medic.

Cele două persoane din autoturism, şoferul, un bărbat de circa 35 de ani, în stop cardiorespirator şi pasagerul din dreapta faţa, o femeie de aproximativ 21 de ani, în stare de inconştienţă, au fost extrase rapid din caroseria deformată şi predate echipajelor medicale.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, echipajul SAJ Teleorman fiind nevoit să declare decesul.

Femeia a fost stabilizată şi preluată cu funcţii vitale, aceasta fiind transportată la U.P.U. Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări.

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Accident mortal, în această dimineață, la Putineiu! appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Accident Mortal Această Dimineață Putineiu