× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Polițiștii teleormăneni au reținut 37 de permise de conducere în doar trei zile

Actualitatea de Teleorman • 22-04-2024, 20:00:49 • 84 vizualizari
 

În perioada 19 – 21 aprilie, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, polițiștii au intervenit la peste 230 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 217 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, acționând pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, a situațiilor de risc și a oricăror evenimente ce ar putea perturba siguranța publică.

În perioada de referință, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere, două persoane fiind ușor rănite și necesitând îngrijiri medicale. În cauze au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat 16 infracțiuni, dintre care evidențiem – conducere sub influența alcoolului (Alexandria, Islaz, Turnu Măgurele), conducere auto neînmatriculat (Botoroaga, Rădoiești) și conducere fără permis (Plosca, Mavrodin, Crângu, Botoroaga, Rădoiești).

Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv – reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 563 de sancțiuni, valoarea acestora depășind 240.000 de lei, totodată fiind reținute 37 de permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația rutieră.

Cu privire la faptele de violență în familie, polițiștii au intervenit la două astfel de solicitări, fiind întocmite dosare penale (Roșiori de Vede, Tătărăștii de Jos).

 

 

 

 

The post Polițiștii teleormăneni au reținut 37 de permise de conducere în doar trei zile appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Polițiștii Teleormăneni Reținut Permise Conducere