× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

ANAF a publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial

Ziarul Teleormanul • 29-04-2024, 20:00:09 • 77 vizualizari
 

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, a fost publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, la rubrica /Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Materialul informativ, disponibil aici, se adresează asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor constituite în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare.

Într-o manieră accesibilă și simplificată, Ghidul oferă informații despre înființarea asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, înregistrarea fiscală, impozitul pe profit, alte obligații declarative sau modalitatea de interacțiune cu Agenția.

Informații suplimentare pot fi obținute telefonic, la Serviciul central de asistență contribuabilil – Contact-center, la numărul de telefon 031.403.91.60 sau la structurile de asistență pentru contribuabili din cadrul organelor fiscale teritoriale.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Publicat Ghidul Asociațiilor Fundațiilor Federaţiilor Persoane Juridice Privat Fără