× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Lan de grâu cuprins de flăcări, salvat prin intervenția rapidă a pompierilor și responsabilitatea unui cetățean

Ziarul Teleormanul • 11-07-2023, 14:00:09 • 71 vizualizari
 

Luni, în jurul orei 13:00, un incendiu a izbucnit într-un lan de grâu pe raza localității Măgura cu Liliac. Sursa focului a fost identificată ca fiind scânteile mecanice generate de un utilaj de recoltat. Situația de urgență a fost gestionată prompt și cu succes datorită intervenției coordonate a pompierilor militari din Detașamentul Roșiorii de Vede și sprijinului necondiționat acordat de către un cetățean din zonă, informează ISU Teleorman.

“Până la sosirea pompierilor, persoana în cauză, care se afla în apropiere cu un tractor echipat cu plug, a intervenit imediat pentru a limita extinderea incendiului. Prin realizarea unor fâșii arate în jurul focului, acesta a reușit să localizeze și să controleze flăcările pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați. Eforturile sale au facilitat intervenția ulterioară a pompierilor, care au reușit să stingă cu succes incendiul în limitele respective.

Efortul și implicarea acestui om în lupta împotriva incendiului au fost remarcabile și merită recunoaștere. Curajul său de a interveni într-o situație periculoasă și responsabilitatea civică de care a dat dovadă sunt exemple pentru semeni.

Ne exprimăm gratitudinea și îi adresăm sincere felicitări pentru acțiunile sale de salvare! Astfel de gesturi demonstrează importanța implicării active a fiecărui membru al comunității noastre în protejarea vieților și bunurilor celorlalți”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Cuprins Flăcări Salvat Intervenția Rapidă Pompierilor Responsabilitatea Cetățean