× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Stagiu de pregătire pentru 11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”

Liber in Teleorman • 27-12-2023, 20:00:11 • 43 vizualizari
 

În perioada 4 – 22 decembrie 2023, structura de pregătire profesională a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a desfășurat un stagiu de pregătire cu activități structurate pe trei componente: teoretică, practică și de adaptare.

Activitățile s-au concentrat pe domeniile practice aflate în competența structurii, respectiv: domeniul tactică și intervenție polițienească, domeniul tragerilor cu armamentul, domeniul conducerii autovehiculelor de serviciu și domeniul pregătire fizică și autoapărare, în scopul instruirii a 11 agenți de poliție, încadrați recent în unitate, ca urmare a absolvirii Scolii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascar” Câmpina.

În perioada 27 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024, tinerii polițiști vor desfășura și participa la activități, alături de polițiști cu experiență, în scopul facilitării integrării în specificul muncii.

Totul pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ.

Pregătirea continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni, a anunțat IPJ Teleorman.

Vizualizări: 14
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Stagiu Pregătire Pentru Absolvenți Școlii Agenți Poliție Vasile Lascăr