× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Bărbat din Turnu Măgurele arestat pentru proxenetism, trafic de persoane și minori

Actualitatea de Teleorman • 17-02-2024, 14:00:57 • 57 vizualizari
 

La data de 14 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, în urma cooperării internaționale, au organizat și executat o acțiune operativă în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman.

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, la locuințele unui bărbat de 35 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, constând în recrutarea, transportarea și exploatarea sexuală, pe teritoriul Germaniei și Belgiei, a 11 persoane de sex feminin, printre care și două minore.

Pe baza probelor administrate s-a mai stabilit că, la diferite intervale de timp, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției, în orașe din Germania și Belgia, de către trei dintre persoanele vătămate, obținând importante sume de bani din activitatea infracțională.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor două telefoane mobile și mai multe înscrisuri.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, pentru audieri, iar procurorul de caz a dispus măsura reținerii acestuia, pentru 24 de ore, ulterior prezentat Tribunalului Teleorman.

Judecătorul de Drepturi și Libertăți a admis propunerea și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activitate au participat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

 

 

The post Bărbat din Turnu Măgurele arestat pentru proxenetism, trafic de persoane și minori appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Bărbat Măgurele Arestat Pentru Proxenetism Trafic Persoane Minori