× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident mortal pe E 70, la Peretu / Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru o tânără găsită în stop cardio-respirator

Ziarul Teleormanul • 23-11-2023, 10:00:13 • 75 vizualizari
 

În această seară, pe raza localității Peretu a avut loc un eveniment rutier dramatic, în care au fost implicate două autoturisme și soldat cu decesul unei tinere, în vârstă de 19 ani.

Alte trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportate la U.P.U. Alexandria.

Tânăra, în vârstă de aproximativ 19 ani, a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, cu tot efortul personalului medical, nu s-a reușit salvarea acesteia, fiind declarat decesul.

Pompierii prezenți la fața locului au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Accident Mortal Peretu Salvatorii Pentru Tânără Găsită Cardio-r