× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Percheziții la persoane cercetate pentru braconaj cinegetic / Trei bărbați au fost reținuți

Ziarul Teleormanul • 19-04-2024, 10:00:13 • 67 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au dispus reținerea a trei bărbați cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, informează IPJ Teleorman.

Fiind în continuarea cercetărilor, în ziua de 18 aprilie a.c., polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, din comuna Poeni, județul Teleorman și comuna Șelari, județul Dâmbovița, în urma activităților fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor cinci cadavre eviscerate, congelate, din specia iepure de câmp, o cameră cu termoviziune, un proiector și 15 câini din rasa ogar.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea a trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, din Teleorman și Dâmbovița, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

La activități au participat două grupe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman. Cercetările continuă.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Percheziții Persoane Cercetate Pentru Braconaj Cinegetic Bărbați Reținuți