× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primul eșec al lui Ciucă, la PNL Teleorman | Un primar GREU a trecut la PSD

Liber in Teleorman • 21-12-2023, 14:00:11 • 116 vizualizari
 

Sunt momente cruciale pentru Partidul Național Liberal (PNL) Teleorman, partidul care a ținut piept PSD la ultimele alegeri, dar a ajuns să fie „înghițit” de partenerul de coaliție. Primele semne de fisură în structura acestuia devin evidente odată cu plecările unor primari cu state vechi. O „lovitură” care va afecta considerabil formațiunea – condusă la acest moment de Nicolae Ciucă – este plecarea primarului de la Buzescu – Valentin Trăistaru, un liberal dedicat, care făcea parte din PNL încă din anul 1992.

Ca atare, președintele PNL – Nicolae Ciucă se confruntă cu primele semne de nemulțumire și haos intern. Trăistaru, un membru respectat al partidului și lider local în Buzescu, pleacă din cauza lipsei de coeziune și organizare în cadrul PNL Teleorman.

Demisia sa reprezintă nu doar o pierdere simbolică pentru PNL Teleorman, ci și un semnal de alarmă pentru liderii partidului, care au alegeri aproape, iar plecarea unui primar cu o experiență atât de îndelungată ar putea afecta substanțial imaginea PNL în Teleorman.

Vizualizări: 12
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Primul Ciucă Teleorman Primar Trecut