× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Doi bărbați din Măldăeni, bătuți crunt la mai puțin de o lună distanță – Unul dintre ei a murit, al doilea este internat în spital

Impact News 24 • 28-05-2024, 20:00:48 • 153 vizualizari
 

Doi bărbați din Măldăeni au fost bătuți crunt, la interval de mai puțin de o lună, unul dintre aceștia decedând în cele din urmă. Potrivit IPJ Teleorman, în seara zilei de 25 aprilie, un bărbat de 40 de ani, din Măldăeni, a fost bătut de doi minori, de 15 și 16 ani, din aceeași localitate, în urma unor discuții contradictorii purtate pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

La câteva zile de la agresiune, barbatul a murit, dar raportul medicului legist arată că nu loviturile primite au cauzat moartea, ci problemele medicale pe care acesta le avea. Însă, pentru că bărbatul a ajuns la spital în urma agresiunii, cei doi minori au fost reținuți de oamenii legii și plasați, ulterior, sub control judiciar.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut la aproape o lună distanță, în ziua de 23 mai, când un bărbat de 39 de ani, din Măldăeni, a ajuns la unitea de primiri urgențe a spitalului municipal, oamenii legii fiind sesizați de un reprezentant al unității medicale.

Din primele date, se pare că bărbatul a fost găsit inconștient în locuința sa, după ce ar fi fost bătut în noaptea de 22 spre 23 mai, de persoane deocamndată necunoscute. În localitate oamenii vorbesc despre faptul că autorii ar fi aceiași ca în cazul primului bărbat bătut, însă pentru moment nu există nicio probă că lucrurile ar sta așa.

În acest caz, sunt efectuate cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Bărbați Măldăeni Bătuți Puțin Distanță Dintre Doilea