× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Hotelul și restaurantul de la intrarea în Pădurea Vedea, fără autorizații – Țara lui „merge și așa”

Liber in Teleorman • 27-12-2023, 20:00:12 • 169 vizualizari
 

În urma unor tragedii precum cea de la Crevedia sau cea mai recentă, din Prahova, ies la iveală nereguli grave care, printr-un lanț al complicității instituțiilor statului cu politicul, duc la dezastre.

Și în Teleorman, precum în alte zone din țară, politica și afaceriștii sunt înfrățiți astfel încât legea e ultima verigă luată în seamă. Vorbim de un caz concret, cel al domeniului luat din fond forestier Pădurea Vedea de un apropiat al primarului Victor Drăgușin. Hotelul cu piscină și restaurantul deținute de Cornel Roșu la intrarea în Pădurea Vedea nu sunt autorizate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Contrar afirmației primarului de la Alexandria, în ultima ședință a Consiliului Local Alexandria, care poate fi urmărită aici (min. 50), care susținea că afacerea este în regulă și deține toate autorizațiile necesare, se pare că pe site-ul ministerului de resort nu se găsesc locațiile deținute de omul de afaceri amintit.

Asemănător situației controversate a Fermei Dacilor de la Tohani, se pare că Roșu Junior beneficiază de o protecție extinsă din partea autorităților locale, inclusiv Primăria Alexandria, iar asta reprezintă cea mai bună „asigurare” pentru afacerea controversată.

Menționăm că sunt autorizate restaurantul și hotelul Rustic (construite de tatăl său – Florin Roșu și conduse în prezent de cumnatul și sora sa), precum și hotelul de lângă fosta Poliție Municipală! Adică, 3 din 5 locații!

EXCLUSIV: Dosar PENAL pentru pădurile vândute ale Alexandriei. Schema prin care suprafețe din fondul forestier au fost împărțite apropiaților lui Drăgușin

Vizualizări: 6
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Hotelul Restaurantul Intrarea Pădurea Fără Autorizații