× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Prefectul de Teleorman a inspectat modul de implementare a proiectelor din Turnu Măgurele

Ziarul Mara • 01-09-2022, 10:00:18 • 18 vizualizari
 

Debitul mic al fluviului Dunărea îngreunează munca oamenilor din stațiile de pompare. Cea mai stringentă problemă cu care se confruntă cei de la stațiile de pompare este deficitul de apă.

Prefectul județului Teleorman se află pe teren. Acesta a inspectat în municipiul Turnu Măgurele modului de implementare a proiectelor finanțate prin fonduri europene la stațiile de supra pompare a apei pentru irigații și de repompare.

”Împreună cu directorul general al Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Teleorman și cu personal din cadrul conducerii, am fost astăzi într-o acțiune de verificare a modului de implementare a proiectelor finanțate prin fonduri europene la stațiile de supra pompare a apei pentru irigații și de repompare din zona Turnu Măgurele.

Necesitatea investițiilor în infrastructura de îmbunătățiri funciare este prioritară, mai ales în contextul schimbărilor climatice și a evoluției îngrijorătoare a acestor fenomene.

Am constatat acest fapt inclusiv în cadrul vizitei de azi. Cea mai stringentă problemă cu care se confruntă cei de la stațiile de pompare este deficitul de apă, debitul scăzut al Dunării, fapt ce i-a pus în imposibilitatea de a mai face probe timp de mai bine de două luni”, spune prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Prefectul Teleorman Inspectat Implementare Proiectelor Măgurele